samarbete bodystore

Den senaste tiden har jag allt mer börjat experimentera med smoothies. Smoothies är perfekt nu på sommaren och funkar som både frukost och mellanmål. Gör den gärna lite matigare om det handlar om frukost och ät gärna ett ägg eller två till. Perfekt också att göra en flaska med smoothie att ha med till stranden eller på utflykten.

Jag har satt upp lite olika mål och utmaningar för mig själv i sommar och ett är bland annat att dricka en smoothie, gärna grön, om dagen. Det är ett så smidigt sätt att boosta intaget av frukt och grönt. Du har väl förresten inte missat min smoothie-utmaning som pågår under juni?

30 % på allt från Vitaprana

Många av produkterna jag tipsar om nedan finns bland Bodystores egna märke Vitaprana som denna vecka det är 30 % på. Vitapranas produkter är ekologiska och helt utan tillsatser. Klicka på knappen nedan om du vill se Vitapranas utbud. Som sagt, denna vecka är det 30 % på allt från Vitaprana.

SPANA IN VITAPRANA TILL 30 % >>>

Lästips!

>>> Annikas smoothiesamling

smoothie avokadokärna

smoothie avokadokärna

Om du gör smoothie’n lite tjockare så kan du hälla upp den i en skål och äta med sked. Det ska öka mättnaden och förbättra magsmältningen för känsliga magar. Det finns massa studier på att vi blir mer mätta om vi äter med sked och tuggar snarare än bara dricker.

smoothiebowl topping clean

Topping till din smoothie

Därför tänkte jag idag att tipsa om goda och enkla sätt att toppa din smoothie och smoothie-bowl för att göra den lite extra fin och för att ge det där tuggmotståndet och crunchet. Jag tänker göra en hel del smoothies med barnen i sommar och tänker att det kan locka deras intresse lite extra om de får strössla och dekorera sina skålar själva.

Krisp & tuggmotstånd

Näringsboost

Ökad mättnad

Lästips!

>>> Hur du lyckas med din chiapudding

Annat smått & gott

nötsmör
En sked med nötsmör ökar inte bara mättnaden, det gör skålen fantastiskt god också.

 

granola med mandel och kanel clean eating
En sked eller två av en god granola är perfekt som topping på din smoothie.

 

Vad gillar du att ha på dina smoothie-bowls? Fyll gärna på med dina tips i kommentarerna så ska jag lägga till dem. Du får gärna också spana in min smoothie-samling med massa recept som jag hoppas ska ge dig ny inspiration.

clean eating by annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *