1 oktober går träningseventet Träningsmagi av stapeln i Trollhättan. Det är min vän Sofia Bursjöö (bloggar på uppochhoppa.se) som står bakom dagen och har satt ihop ett helt fantastiskt upplägg. Under en fantastiskt inspirerande dag kan du välja och vraka mellan nästa 30 olika aktiviteter kopplade till hälsa. Tänk vilken fantastisk inledning på hösten!

 

träningsmagi

 

Ser du vem som är med på bilden längst ner till vänster? Just det – moi! Utöver alla härliga träningspass så har du möjlighet att få umgås med mig och höra mig berätta min historia och ge mina bästa tips kring hälsa och att skapa sig en ny mer hälsosam livsstil. 

Hämtat från Träningsmagis hemsida:

Hjärtslag och skratt. Fokus och puls. Svetten bryter fram och ögonen glittrar. Du lyfter, du orkar, du skapar, du kan. Din energi är skillnaden för någon annan, ett leende från grannen ger dig ny kraft. På träningsevent är det magiskt att vara.

Jag hoppas få möjlighet att träffa några av er i Trollhättan den 1 oktober! För att boka er biljett och läsa mer så besök hemsidan för Träningsmagi 2016 som du hittar här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *