0 In Annika tipsar

Du följer mig väl i andra sociala medier?

Gillar du det som jag delar med mig av här på bloggen? I så fall uppmanar jag dig att också följa mig i mina andra sociala kanaler. Då riskerar du inte att missa nya uppdateringar och får även mer än vad som visas här på bloggen.
Följ mig i sociala medier och få mer av clean eating by annika

 

Bloglovin

För dig som inte vill missa något och på ett smidigt sätt på påminnelser om när bloggen uppdateras så rekommenderar jag dig att följa mig på bloglovin.Bloglovin är som en prenumerationstjänst kan man säga. En prenumerationstjänst på bloggar. Mer eller mindre alla som bloggar idag använder sig av bloglovin och du kan antagligen hitta alla dina favoritbloggar där. Du skaffar dig ett konto på bloglovin. Det är jätteenkelt och går fort. Sen så söker du upp dina favoritbloggar (i sökfältet på bloglovin) och lägger till dem hos dig. Då kommer de automatiskt upp i ditt flöde på bloglovin så fort de har uppdaterats med nya inlägg. Klicka här för att komma direkt till bloglovin och skapa ditt konto och lägg till mig på din lista över bloggar som du följer.

 

Facebook

På Facebook delar jag dagligen med mig av direktlänkar till nya blogginlägg men även gamla favoriter som jag känner förtjänar att komma fram i ljuset igen. Logga in på Facebook och sök efter Clean Eating by Annika och följ mig där.

 

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev må inte vara ett direkt socialt medie men det är en av mina kanaler ut till er läsare och jag rekommenderar dig verkligen att skriva upp dig (nyhetsbreven är så klart helt kostnadsfria) och få mina nyhetsbrev i din mailbox en gång per månad. Det senaste skickades ut i torsdags och då fick till exempel alla följare rabatt på kostrådgivning av mig och en glimt bakom kulisserna på CEA. Missa inte nästa! Fyll i ditt namn och mail i fältet i menyn till höger här på bloggen (alldeles ovanför bilden för CLEAN28).

 

färskabär

 

Instagram

På instagram är jag som mest aktiv och uppdaterar flera gånger dagligen. Där delar jag med mig av receptinspiration, tips och min vardag i stort och smått. Sök på cleaneatingbyannika och följ mig där. 

 

Pinterest

Personligen älskar jag pinterest och kan lätt surfa runt alldeles för länge om jag inte är försiktig. Dessvärre har jag det senaste inte varit så aktiv med att lägga upp recept och tips från CEA där, men lovar att bättra mig så glöm inte bort mig där. 

Så, hoppas få se fler av er på mina andra kanaler också framöver :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply