God morgon gänget!

Igår kväll när jag var ute och sprang en runda i det helt fantastiska vädret (fler såna kvällar vill vi ha!) så fick jag en ny idé för bloggen. Jag skrev ju härom dagen om hur kul jag tycker att det är när ni lämnar en kommentar och när jag får kontakt med er läsare där ute (du kan läsa inlägget här). Och när jag sprang där och försökte tänka på annat än hur jobbigt det var så började jag fundera på hur jag kan locka er till att kommentera lite oftare och då slog det mig – veckoutmaningar som vi gör tillsammans!

veckans utmaning

Under några måndag här framöver så kommer jag att ge dig och mig en utmaning för veckan. Nånting att göra eller nånting att testa. Så gör vi det tillsammans, fast på varsitt håll under veckan, och sen så stämmer vi av hur det gick. Visst låter det kul?

Första utmaningen spinner vidare på helgens blogginlägg med frukostinspiration och blir att:

under minst en dag under veckan testa en frukost som du aldrig ätit eller lagat själv till frukost förut.

Du har från idag tills nästa söndag på dig. Så hela veckan är din för att spana in nya recept och testa nåt .

frukost clean eating

Du hittar många recept under receptsamling här på bloggen men tänkte även tipsa om några andra bloggar här på nätet som brukar ge mig inspiration till nya recept och nu då med fokus på frukosten.

Anja Forsnor – en jättehärlig blogg som jag hittade till ganska nyss då jag fick upp ögonen för hennes ny-släppta bok En god morgon.

Fia Anderberg – en grymt inspirerande tjej som hittat en bra balans i livet och uppmuntrar alla till att vara snällare mot sig själva.

Om du vill hänga på utmaningen så lämna en liten kråka här nedanför och mot slutet av veckan så gör vi en avstämning och så får vi se vilka nya recept vi har testat. Det ska bli så kul att få se vilka recept ni hittar och vad ni tycker om dem!