0 In Personligt

Vem är Annika?

Jag som står bakom CEA heter Annika Malm och är utbildad pedagog och licensierad kostrådgivare. Bloggen började som en hobby när jag var föräldraledig under 2014 och har sedan 2016 varit mitt företag. I januari 2017 tog jag beslutet att avsluta mitt arbete som lärare för att fullt ut satsa på mitt företag. Jag lever mitt livs dröm och älskar varje minut varje dag!

Min historia

Mitt intresse för hälsa är idag en självklar del av mig men så har inte alltid varit fallet. Jag brukar säga att jag vägt för mycket sedan BB. Min mamma har förklarat hur sköterskorna på BVC uppmanade henne att ge mig mindre mat för att jag gick upp för snabbt i vikt. Vikten fortsatte stadigt upp och jag vägde som mest sommaren efter att jag hade tagit studenten. Där och då bestämde jag mig för att jag vill inte kliva in i vuxenlivet med nackdelen av att vara överviktig. Jag var trött på att möta andras förutfattade meningar på grund av min vikt och ville bli bemött och respekterad för den jag är. 

Genom att lägga om min kost och börja röra på mig så gick jag under knappt ett år ner ca 35 kg. Det blev en total vändpunkt för mig och jag lovade mig själv att a l d r i g ta så illa hand om mig själv igen. Att få uppleva den känslan – känslan av att vara hälsosam, ha energi och att trivas i sin kropp – den vill jag hjälpa andra att få uppleva. Det är den stora drivkraften bakom CEA – att inspirera till hälsa och visa att det inte måste vara så svårt. Ät bra, må bra!

Följ mig gärna i mina andra sociala kanaler:

Facebook – facebook.com/cleaneatingbyannika

Instagram – @cleaneatingbyannika

Pinterest – pinterest.com/cleaneatingbyann

Youtube – Clean Eating by Annika

Kontakt:

Email – annika@cleaneatingbyannika.se

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply