0 In Mättande protein - recept

WRAP MED TONFISK, PERSILJA & PAPRIKA

Återigen, en helg med wrap som lunch. Börjar bli något av en tradition här hemma hos oss :) Men det är så enkelt och gott. Dessutom supersmidigt för man kan ha i vad man råkar ha hemma i sin kyl eller skafferi.

Idag blev det en variant med tonfiskröra. Just tonfisk är något som jag gärna vill äta mer av på grund av att den är en bra proteinkälla men ska jag vara ärlig så har jag svårt för den. Kan jag välja något annat så gör jag ofta det men så idag gav jag tonfisken en ärlig chans.

Och jag tror faktiskt att jag hittat ett sätt att få in mer tonfisk på menyn här hemma :)

Wrap med tonfisk, paprika och persilja, 2 port

  • Gör wrap’en enligt receptet HÄR.
  • 1 burk tonfisk i vatten
  • 5-6 msk majonäs
  • 2-3 msk hackad färsk persilja
  • 3 tsk paprikapulver
  • 0,5 röd paprika hackad i bitar
  • salt och peppar

Gör wrap’en enligt receptet i länken. Låt sedan svalna. Lossa från pappret innan du lägger på fyllning. Det underlättar själva rullandet.

Häll av vattnet från tonfisken och lägg den sedan i en bunke. Blanda med majonäs, hackad persilja, paprikapulver.

Finhacka paprikan och rör ner i tonfiskröran. Smak av med salt och peppar.

Bred ut tonfiskröran på wrap’en. Rulla ihop – lunch is served!

IMG_2203[1]

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply