0 In Personligt

Äntligen måndag

God morgon!

Hoppas helgen har varit bra och att ni är laddade inför en ny vecka!

Först ett litet shout-out till tävlingen som jag har ihop med Familybox. Du kan vinna en box med riktigt härliga produkter, allt ekologiskt och fritt från gluten, raffinerat socker och mejerier. Värde ca 400 kr. Vinnaren utses på fredagkväll. Spana in tävlingen här.

Jag avslutade veckan på spinning-cykeln och laddade upp batterierna lite extra. De senaste veckorna har det varit dåligt med träning för min del (har varit förkyld men har använt det som ursäkt längre än jag borde). Jag har varit superstressad för allt skolarbete och sagt till mig själv att jag inte hinner träna.

Men så kände jag förra veckan – vet du va Annika, du har inte tid att inte träna.

Så väl känner jag mig själv att jag vet att om jag inte tränar så kommer det bli en tung höst och vinter med mycket förkylningar, trötthet och negativa tankar. Nä, jag behöver allt svettas så jag får min dos av må-bra-hormoner. Så spinning igår – löpning idag. Heja heja!

Tränar du något och vad har du för mål? Min man försöker övertala mig att springa Göteborgsvarvet med honom nästa år. Får se om jag vågar anmäla mig…

Innan jag sticker in till stan för föreläsning i Lyrik (jag vet, snark) så vill jag bara skicka ut pepp och hejjar-rop till en kille som jag typ coachar. Det är en kollega till Henrik (min man), eftersom Henrik vet att jag vill hålla på med kostråddgivning och coachning så föste han ihop oss.

Killen har några kilon för mycket och vill få bukt med sin diabetes typ 2. På en ynka vecka har han redan gått ner flera kilo och nått ett blodsocker på 4.8 (ska ligga mellan 5-8 på friska personer har jag förstått).

Hur grymt är inte det?!?! Grymt bra jobbat av honom som står emot sug och gamla vanor och återigen, lågkolhydratskost är grymt!!! Tänk vilken skillnad bra fetter, protein och lite kolhydrater från grönsaker kan göra!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply