0 In Personligt

BRUN UTAN SOL – EKO & UTAN PARABENER

Yey! Vaknade upp till strålande sol och värme idag. Ä N T L I G E N! Sol och värme gör sån enorm skillnad på mitt humör så ska man vara helt ärlig så har jag nog valt fel land att bo i… Men strunt i det för idag strålar solen och livet är på topp! Det enda som eventuellt kan tynga ner humöret är när jag tittar ner och bländas av mina vita ben… Jag har svårt att få ordentlig färg och är så där nordiskt blek. Spelar liksom ingen roll hur mycket jag är i solen, jag har väldigt svårt att bli ordentligt brun. Och det finns få saker som på så enkla sätt kan fräscha och pigga upp ett utseende som lite solbränna gör, om du fråga mig i alla fall. Sen är det ju inte hälsosamt att pressa i solen för länge heller. Men hur gör man då om man vill ha den där snygga solbrännan? Jo man kör ju med brun-utan-sol så klart, i alla fall så här i början så att man hinner vänja kroppen vid solen och få lite naturlig färg.

Brun-utan-sol från Dr Organic, eko och utan konstiga tillsatser

Eftersom jag är så blek av mig så har jag genom åren testat många olika Brun-utan-sol. Har hittat en del bra men tyvärr lämnar många mer att önska. Om de inte är för kladdiga och aldrig torkar så ger de ojämnt resultat. Men med senaste beställning från BodyStore så klickade jag hem den här brun-utan-sol-moussen från Dr Organic, Moroccan Glow self tan mousse. Och denna gillar jag skarpt. Dels är den ekologisk och dels innehåller den inga parabler och andra suspekta ämnen (ett konserveringsmedel som är starkt kopplat till eksem och allergier). Den finns i tre olika nyanser beroende på din naturliga hudton. Det är en mouse som verkligen är jättelätt att applicera över kroppen och ger ett jämnt resultat.

En produkt som jag kan rekommendera om man som jag vill ha lite färg lite snabbt och enkelt men samtidigt bryr sig om vad man stryker på sin hud. Du hittar Dr Organics brun-utan-sol-mousse här (annonslänk) och den finns som sagt i tre olika nyanser. 

Ha nu en fin dag och njut av solen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply