0 In Hälsosam livsstil - tips & inspiration

DAGS ATT ÄTA OGRÄS

Just nu är det högsäsong för att käka ogräs. Perfekt mat – eko, nyttig och billig. Kan typ inte bli bättre, eller hur? Du ska så klart inte äta något som du inte vet är ok att äta, men många av ogräsen som växer i våra trädgårdar går utmärkt att äta. De passar perfekt i sallader, i en pesto eller varför inte i en paj? Gör dig en grön smoothie och unna dig en näringsboost.

Ogräs är även temat för denna veckas nyhetsbrev som skickas ut i eftermiddag till alla er som anmält er till min mail-lista. Jag tipsar om ogräs du kan äta, hur du kan äta och tillaga dem plus tipsar om några recept. Det vill du väl inte missa? Veckobrevet får ut klockan 14:30 idag så än finns tid att hänga på om du inte redan gjort det. Det tar max 30 sekunder och du gör det lätt genom att klicka på bilden här nedanför. 

Regelbundna utskick med unikt material

Det gör dig jätteglad om du vill prenumera på mina nyhetsbrev och jag ska göra allt för att inte göra dig besviken. Varje fredag kommer veckobrev att skickas ut och på måndag när vi går in i Maj-månad så kommer även ett månadsbrev. Då kommer jag bland annat att besvara ett gäng av de frågor som ni mailat in till mig på nyhetsbrev@cleaneatingbyannika.se.

Ha nu en fortsatt fin fredag!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply