Inlägg i samarbete med Cottover

Minns du att jag för ett par veckor sedan tipsade om klädmärket Cottover som gör miljövänliga och Fairtrade-märkta kläder? Om inte då kan du läsa hela inlägget igen här (länk). Som jag berättade då så gör Cottover härliga basplagg för hela familjen i regnbågens alla färger. Jag är riktigt glad över att kunna erbjuda er läsare 25 % på hela deras kollektion maj månad ut. Perfekt tillfälle att köpa hem t-shirts till barnen inför sommaren och en snygg piké eller träningströja till dig själv. Barnstorlekarna går från 90 till 160, för kvinnor XS till XXL och för män S till 4XL.

Varför jag väljer kläder från Cottover

Jag har själv flera plagg från Cottover i min garderob och de är så sköna att ha på sig att man mer eller mindre vill bo i dem. De är mjuka och sköna och håller både form och färg tvätt efter tvätt. Jag älskar min gula träningströja. Hur kan man inte bli glad av den färgen alltså? Även min gråa luvtröja är en riktig favorit.

Ebba har ganska lätt för att reagera på ämnen i kläder, tvättmedel och liknande och det känns tryggt att det finns flera plagg från Cottover i hennes garderob. Nils absoluta favoritplagg är en grön sweatshirts-tröja från just Cottover och han vill ha den mer eller mindre hela tiden. Han blir inte glad när den ligger i tvätten så därför har jag precis beställt hem ett par till för att ha och byta med.

Som jag skrev i det förra inlägget (läs här) så håller Cottovers kläder en enormt hög kvalitet. Både sett till miljö och produkt. Cottovers slogan är Planet & people och det är verkligen klockrent för det som de står för. De har kontroll över allt från bomullsodlingen till tillverkning. De ser till att marken där bomullen odlas inte utsätts för kemikalier plus att odlaren får en ordentlig ersättning för sitt arbete. Som konsument känner jag mig helt trygg i att jag och min familj bär plagg från deras kollektion. Det känns så skönt att veta att kläderna inte innehåller gifter och kemikalier samtidigt som de som odlat bomullen och tillverkat plaggen har fått bra betalt och haft bra arbetsförhållanden. Vilket tyvärr alldeles för sällan är en självklarhet.

Jag har aldrig tidigare sett kläder som har så många certifieringar som just Cottover har. De har intyg på att de har höga krav på allt från råvara till färdig produkt. Cottover har gjort sig förtjänta av alla de här certifieringarna:

25 % på hela Cottovers sortiment

Missa nu inte chansen att köpa miljövänliga och riktigt bra kläder till ett fantastiskt pris. Min kod cleancottover ger dig hela 25 % rabatt på hela deras sortiment. Erbjudandet gäller till och med 31 maj. Du använder koden när du gör din beställning på deras hemsida cottover.se.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *