1 In Personligt

Sammanfattning av vecka 48

Jag skrev ju ett inlägg i början av veckan att jag skulle föra matdagbok under veckan och sedan posta den här på bloggen. Så, here it comes! Det blir nog ett ganska trist inlägg är jag rädd för det är ingen stor variation på maten. Det är mycket för min egen skull för att jag skulle komma igång med att skriva matdagbok. Jag har en särskild skrivbok där jag skriver ner mat och träning dag för dag.

Måndag: kl 7 omelette på 2 ägg och spenat, kl 12 kvarg, proteinshake, hallon, kl 15 skinkrullar, kl 17 lax med sallad, kl 20 proteinshake efter löpning

Tisdag: kl 7 chiapudding, kokt ägg, kl 12 köttfärssås med broccoli, kl 15 kokt ägg, kl 17 omelette på 2 ägg med spenat

Onsdag: kl 7 1 liten avokado, 2 kokta ägg, kl 12 lax med broccoli, kl 15 kokt ägg, kl 17 köttfärsås med broccoli, kl 20 kokt ägg efter gymmet

Torsdag: kl 7 chiapudding, kokt ägg, kl 12 omelette på 2 ägg, kl 15 proteinshake, kl 17 kyckling med broccoli och vitkålssallad, kl 20 proteinshake efter gymmet

Fredag: kl 7 kvarg, keso, proteinshake, kl 12 kyckling med sallad, kl 17 tacofärs med grönsaker och keso

Lördag: kl 6 1 kokt ägg innan gymmet, kl 8 kvarg, keso, proteinpulver och ett kokt ägg, kl 11 swebar, kl 14: tacofärs med sallad, kl 17: proteinshake, kl 18: middag men vänninor, kyckling, räkor, västerbottenpaj, proteinglass

Söndag: kl 7 kvarg, keso, proteinpulver och ett kokt ägg, kl 11 questbar, kl 14 räkor och kycklingben (rester från igår), kl 16 gluten och sockerfri pepparkaka, kl 17 lax med broccoli, kl 20 proteinshake efter löpning

Inte superspännande men där är den i alla fall. Jag fortsätter att skriva matdagbok veckan som kommer men får se om jag postar den här.

Annika

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply