2 In Glutenfria bröd

Gott formbröd med pumpafrö

Som om det inte räckte med att jag bakat en helt underbar mjuk pepparkaka idag så har jag även lyckats få ihop det godaste glutenfri bröd jag någonsin ätit. Jag googlade runt på lite recept och satte ihop mitt eget recept. En ny favorit helt klart.

Formbröd med pumpafrö

 • 6 ägg
 • 50 gr smör
 • 250 gr keso
 • 1,5 dl mandelmjöl
 • 0,5 dl kokosmjöl
 • 1 dl hela linfrö
 • 0,5 dl solrosfrö
 • 0,5 dl pumpafrö
 • 0,5 tsk salt
 • 1 msk fiberhusk
 • 2 tsk bakpulver

Vispa äggen pösigt och tillsätt sedan det smälta smöret. Blanda och rör sedan ner keso. Blanda allt det torra i en bunke vid sidan av och rör sedan ner i äggsmeten. Häll upp i en klädd brödform och toppa med flingsalt och pumpafrö. In i ugnen i ca 40 min i 175 grader.

IMG_3758[1] IMG_3760[1]

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Panki
  7 december, 2014 at 10:42

  Å, det brödet lät sjukt gott, det ska jag prova! Jag har bakat den perfekta mjuka pepparkakan, kan verkligen rekommendera den! Kika in i min blogg å kolla receptet :-)

 • Reply
  Mia
  6 juli, 2017 at 16:10

  Det här brödet bakar jag jämt och delar i 4 bitar och fryser in. Helt klart min favorit och SÅÅÅ gott att rosta!!!

 • Leave a Reply