Här kommer du receptet som jag skrev om i förra inlägget. Jättegoda kokosmuffins som är fri från gluten, socker och nötter och kan även göras helt mjölkfritt.
3 ägg
1 dl Ica Stevia strö eller liknande (ett par msk honung funkar säker också)
0,5 dl bakepro (vill man skippa proteinpulvret så kan du byta ut det mot mandelmjöl eller ytterligare kokosflingor)
1 dl kokosmjöl
1 dl kokosflingor
100 gr smör (eller olja)
1/2 dl mjölk (eller havremjölk, mandelmjölk, rismjölk, kokosmjölk osv)
2 tsk bakpulver
Hallon
Vispa äggen med sötningen. Det ska bli pösigt. Smält smöret och blanda i mjölken. Blanda de torra ingredienserna. Fördela smöret/mjölken i äggsmeten och sist mjölblandningen.
Fördela smeten i 12 muffinsformar, tryck ner ett hallon i varje. Gädda 200 gr i ca 12-14 min
Håll koll när de är i ugnen då de lätt får lite för mycket färg (Lägg ett bakplåtspapper över om de får färg för snabbt)
No Comments