2 In Clean Eating

MAT.SE – GÖR DET ENKELT ATT HANDLA BRA MAT + RABATTKOD

mat.se

Innan vi började handla mat på nätet så var det för det allra mest jag som i vår familj fixade veckohandlandet. Stressigt med trötta och hungriga barn som inte alls vill hänga med till affären med sin lika trötta mamma.

Men så för något år sedan testade vi att handla via nätet och jag är verkligen helsåld på hela grejen. Så skönt att slippa dra till affären efter jobb och skola/förskola när det är mörkt och alltid tycks regna så där “härligt” från sidan. Att få tid över är också ett stort plus.

MAT.SE – GÖR DET ENKELT ATT HANDLA BRA MAT

Vi har testat några olika leverantörer och nu senast har vi använt mat.se. Jag är ganska petig med vad jag vill ha för produkter. Ofta vill jag ha en produkt av ett specifikt märke och gärna närproducerat och ekologiskt. Jag är en kräsen konsument som vill ha ett stort utbud att välja på.

Hos mat.se hittade jag alltifrån den rosa tetran med kokosmjölk från garant (bäst i test enligt mig) och gårdsmjölk på glasflaska som inte är homogeniserad, till vildfångad fisk och KRAV-märkta ägg.

Jag gör för det mesta en meny inför veckan innan jag handlar, men om inspirationen tryter så finns inspiration på siten. Mat.se har flera matkassar att välja bland samt recept där du smidigt kan se vad varje portion kostar och enkelt lägger till dem till din varukorg.

samarbete mat.se rabattmat.se samarbete rabatt

FÅ MATEN LEVERERAD TILL BILEN

Vi kör volvo och kunde därför få våra matkassar levererade direkt till bagagluckan under tiden som Henrik satt på kontoret. Så kallad in-car-delivery. Perfekt att komma till bilen efter jobbet med handlingen fixad och klar.

RABATTKOD – 200 kr rabatt när du handlar för 500 kr

Jag frågade gänget på mat.se om jag inte kunde få en rabattkod att dela med er. Och är så glad att kunna ge er 200 kr rabatt när ni handlar för minst 500 kr hos mat.se. Koden som gäller är CLEAN18 och gäller till och med 180331. Koden gäller nya kunder. Klicka på knappen här nedanför för att besöka mat.se direkt och spana in utbudet.

SPANA IN UTBUDET HOS MAT.SE >>

clean eating by annika

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Katarina
  27 januari, 2018 at 10:05

  Har sökt denna tjänst länge och hade gärna handlat så, men tyvärr levererar de inte till Stenungsund ännu?

  • Reply
   admin
   30 januari, 2018 at 12:57

   Nej tyvärr inte till Stenungsund. Får hoppas att de utökar sina området successivt.

  Leave a Reply