0 In Clean Eating

Sötpotatissoppa med 100 % naturliga ingredienser

I samarbete med Paulúns

Jag älskar soppor! Speciellt matiga soppor med bra ingredienser som mättar och både smakar och gör gott. Det är en speciell känsla att sitta med en skål värmande soppa som är full av bra råvaror och näring. I samarbete med Paulúns så har jag fått möjlighet att testa deras supergreens sötpotatissoppa. Jag är verkligen helsåld på denna fantastiskt goda soppa! Du kan läsa mer om Paulúns soppor här (länk). 

En soppa med enbart naturliga ingredienser och fullproppad av näring

Som du vet så tipsar jag bara om produkter som jag verkligen gillar och som till 100 % representerar det som jag tror på. Paulúns supergreen soppor är ett strålande exempel på detta och innehåller till 100 % naturliga råvaror och är fullproppade av näring. När man vill äta naturlig och ren mat utan tillsatser, så är de här sopporna ett utmärkt val och du ger din kropp en riktig näringsboost samtidigt som du får en god och mättande måltid.

Detta är var sötpotatissoppa innehåller: vatten, sötpotatis, röda linser, lök, kokosmjölk, pumpakärnor, hampafrö, apelsinjuice, limejuice, havssalt, ingefära, gurkmeja, spiskummin och chiliflakes. That’s it! Tumme upp det! En bra innehållsförteckning innehåller bara råvaror som du själv kan köpa och inga konstigheter. Denna soppa är ett strålande exempel på just det. Du kan läsa mer om Paulúns sötpotatissoppa här (länk). 

Ät mer grönt

Mitt motto är att vi inte kan äta för mycket grönsaker och att vi varje dag bör utmana oss själva att äta så mycket grönt vi kan. Grönsaker i så många former och färger som möjligt. Det är både bra för miljön och för vår hälsa. Paulúns supergreen sötpotatissoppa ger dig drygt en tredjedel av ditt dagsbehov av grönsaker. Hur grymt är inte det??

Jag vet att ni är många som precis som jag vill äta mer vegetariskt. Men som kostrådgivare ser jag ofta ett problem med vegetariska recept på grund av att de allt för ofta innehåller för lite protein. Paulúns supergreen sötpotatis soppa innehåller vegetabiliskt protein från röda linser och hampafrö. Med andra ord ett perfekt veganskt alternativ med en rejäl dos protein.

 

 

 

Gillar du bloggen? Missa då inte att följa mig i mina andra kanaler. Jag finns på bloglovin, instagram och Facebook. Du kan även anmäla dig till min email-lista och helt gratis ta del av unika erbjudande, rabatter, tips med mera. Du anmäler dig till mail-listan här.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply