0 In Personligt

Mina boktips inför sommaren

Inlägg i samarbete med Nextory men tankar och upplevelser är till 100 % mina egna.

Mina boktips

Jag älskar att läsa böcker och att få ta del av spännande och fängslande historier men jag har sällan tid eller ro till att sitta still och faktiskt läsa en bok. Därför är jag en stor-konsument av talböcker och har alltid en talbok att lyssna till när jag diskar, viker tvätt, är ute och går eller är på resande fot. På gymmet imorse till exempel så hade jag sällskap av Carina Nunstedt och hennes bok 12 steg till ett skönare mammaliv. Och andra titlar som finns i min e-bokhylla är Där inga ögon ser och Kärleken till livet

 

Nextory 3 i rad

 

Min boklista

Jag lyssnar som sagt på böcker i princip flera gånger dagligen och tänkte dela med mig av några av mina favoriter och samtidigt hoppas på lite nya tips från dig. Därför så delar jag med mig av en boklista med mina favoriter och det skulle göra mig jätteglad om du fyllde i din egen lista i kommentarerna till inlägget eller ger dina boktips. Kul att få se vad du gillar och få lite nya boktips :)

 

  • Senast lyssnade bok? Det andra ansiktet av Mari Jungstedt
  • Därför lyssnade jag på den? Jag älskar svenska deckare och Mari är en av mina favoritförfattare
  • Min favoritbok? Har så många med Martina Haags Det är något som inte stämmer, fastnade hos mig
  • Min favoritgenre på böcker? Svenska deckare, chic-lit och fakta-böcker inom hälsa
  • Den här boken skulle jag vilja leva i? Jag är ganska nöjd med mitt eget liv men jag minns när jag för typ 10 år sen kom i kontakt med Lisa Jewell och hennes böcker att jag sögs in i dem och önskade att nåt liknande skulle hända mig :)
  • Den här boken kommer jag aldrig att läsa? Svårt att säga en direkt titel men har svårt för riktigt råa och grymma böcker speciellt när saker händer barn. Sofie Sarenbrants bok Vecka 36 var en som jag la åt sidan efter att ha läst texten till.
  • Mitt bästa tillfälle att lyssna på ljudbok? När jag fixar med middag, när jag viker tvätt eller när jag njuter i solstolen.

 

Vill du lyssna gratis i sommar?

Eftersom jag själv är helt hooked på ljudböcker så blev jag extra glad när jag häromdagen fick veta att mitt samarbete med Nextory har blivit förlängt över sommaren. Jag har alltså möjlighet att hela sommaren ge alla er en hel månads gratis medlemskap hos Nextory men full tillgång till alla deras titlar och helt utan förbindelse på att fortsätta efter månadens slut.  Gratis lyssning för oss alla hela sommaren i hängmattan, på stranden, i bilen eller var du än befinner dig. Dessutom har de många titlar för barn och ungdomar som är perfekt att lyssna på i bilen när man är på resande fot i sommar. Perfekt eller hur?!

Om du redan har använt din månad men valt att avsluta av någon anledning men ändå är lite läs/lyssnasugen så varför inte se till att mannen/frun, barnen och så vidare också utnyttjar erbjudandet och så kanske du kan lyssna från deras inloggning också  ;) Dela gärna med dig av erbjudandet till vänner och bekanta och ge dem möjligheten till en gratis månad hos Nextory.

För dig som inte är så intresserad av deckare och romaner så kanske någon av de här böckerna på tema hälsa och mat passa? Samtliga titlar blir dina helt gratis om du utnyttjar min kod och tar del av ditt erbjudande.

nextory

Så här tar du del av erbjudandet

Erbjudandet ger dig 1 månads gratis abonnemang där du har full tillgång till hela Nextorys utbud och utan bindningstid. Erbjudandet är värt upp till 249 kr. Efter din gratis månad så avgör du om du vill fortsätta eller känner dig nöjd med de böcker du har fått ta del av. Det är alltså helt gratis och du binder inte upp dig till något utan kan enkelt avsluta efter din första gratis-månad.

Koden CLEANEATINGBY ger dig en månads gratis medlemskap hos Nextory när du fyller i den här. Dom har olika nivåer men så klart ska du välja premium så du får full tillgång till allt. När månaden är slut så väljer du själv om du vill fortsätta att ha tillgång till alla fantastiska böcker eller om du känner dig nöjd. Det är alltså ingen bindningstid i erbjudandet.

Du kommer att bli ombedd att registrera ett betalkort men det är enbart för att det inte ska bli glapp i din prenumeration om du efter din första månad vill fortsätta. Det kommer att dras 1 kr men denna betalas tillbaka direkt om du väljer att hoppa av efter din gratis-månad.

För att ta del av erbjudandet – använd koden CLEANEATINGBYden här sidan (länk) för att starta din gratis månad och få tillgång till alla härliga titlar!

Om du inte utnyttjat din månad redan så se till att göra det redan idag så kan du börja lyssna direkt. Har du någon vän eller arbetskamrat som du tror skulle uppskatta erbjudandet så tipsa dem och ge dem koden och sidan där länken ska användas. Sen är det bara att ladda ner appen och börja lyssna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply