0 In Personligt

Snyggt på väggarna i köket

samarbete desenio annika malm

Koden ”annikaXdesenio” ger 25% rabatt på posters hos Desenio mellan 6 – november 2018. *Koden gäller ej på ramar eller handpicked-/collaboration posters.

Vi börjar komma i ordning allt mer här hemma i nya huset. Allt fler flyttlådor töms och packas upp. Lampor kommer på plats. Växter i fönstren och nu har även en del tavlor börjat komma upp på väggarna.

Vi har bott här i fyra veckor nu och det var verkligen som att komma till en vit tavelduk. En möjlighet för oss att skapa exakt det hem vi vill leva och bo i. Jag och Henrik har några boenden och flyttar bakom oss och det har faktiskt gett oss otroligt mycket. Det är som om varje boende har lärt oss något om vad som passar oss och vårt liv.

En, av många, saker som vi tog med oss till detta hem, är att vi vill ha upp snygga saker på väggarna. Snyggt, genomtänkt och personligt. En kombination av foton och snygga tavlor som skapar en skön känsla och samtidigt visar på vår personlighet. Ett hem och inte ett utställningsrum på Ikea liksom.

annika malm desenio samarbete

Att hitta sin stil

Det här med stil har verkligen varit något som jag själv kämpat med och känt mig kluven inför. Både vad gäller inredning och kläder. Jag har köpt lite allt möjligt som jag gillat utan att se till hur helheten blir. Denna gång är helhetskänslan jätteviktig och vi är väldigt måna om att huset ska få en röd tråd och “hänga ihop” denna gång.

Som jag skrev förra veckan i inlägget Inflyttade i nya huset, så är färgerna i huset viktiga för oss. Jag har det senaste året sakta men säkert hittat fram till “min stil” och är så glad att Henrik också gillar den. Stilen i huset kommer att vara ganska stilren och enkel och gå i grått och pastellfärger med svart som bryter av. Öppna ytor med mycket ljus och detaljer i marmor och guld.

Hitta rätt hos Desenio

Desenios sida finns många bra råd och verktyg, som verkligen hjälpte mig att hitta det jag var ute efter. Jag hade stor hjälp av två grymma funktioner på deras sida.

Dels deras sorterings- och filterfunktion som gjorde att jag kunde söka på tavlor i den färgskala och känsla som jag var ute efter.

Och dels deras tips med enkla och praktiska råd kring att sätta ihop en tavelvägg. De tipsen hjälpte mig med hur jag skulle tänka när jag valde tavlor i olika storlekar. Du kan läsa mer om det längre ner.

annika malm kök desenio samarbete

Snygga på väggarna i köket

Köket är det rum som är viktigast för mig. Jag spenderar mycket tid där, som alla föräldrar gör vare sig man vill eller ej. Visst är det då kul att lägga lite extra tanke och omsorg på just köket?

När jag fick möjlighet att göra det här samarbetet med Desenio så blev jag riktigt glad. Jag har handlat från Desenio själv flera gånger och alltid varit lika nöjd. Denna gång upptäckte jag även deras fantastiska utbud av tavlor för köket. Hur härligt är det inte att omge sig med snygga tavlor på väggarna också i köket?

Tavlan med äggen var den första jag fastnade för. Den känns klockren! Dels så snygg och stilren och dels, ja äggen helt enkelt. Ni vet ju alla att ägg är en favorit hos mig, eller hur? Plus avokadon och glass – vad kan bli fel liksom?

desenio ägg tavla poster

Skapa din tavelvägg med Desenio

Desenio har som sagt ett riktigt härligt och brett utbud av tavlor i flera olika stilar. Foto, abstrakt, quotes, tecknat med mera. Jag tycker personligen att det kan vara lite svårt att veta vilka tavlor som passar ihop och vad som är “lagom”. Jag ville blanda fotokonst med quotes men kände att det var svårt att på egen hand hitta balansen.

Min tanke var att skapa en tavelvägg ovanför köksön och jag tog hjälp av Desenios online-verktyg för att planera den. Desenio har mallar till färdig tavelväggar, där du kan se mått på tavlor som du kan kombinera till en snygg vägg.

Jag tog själv hjälp av tipsen till färdiga tavelväggar och hade en mall i åtanke när jag la min beställning. Sedan när tavlorna väl kom hem så kände vi att det skulle bli snyggare och ge mer balans i köket om vi spred ut tavlorna istället för att hänga alla ovanför köksön.

Därför valde vi denna gång, att alltså sprida ut tavlorna. Men när det är dags för vardagsrummet så ska en riktigt snygg och rejäl tavelvägg planeras och då kommer de här tipsen att vara guld.

desenio kök tavlor posters

Desenios smidiga online-verktyg

På sidan finns även en drag-and-drop-funktion där du i datorn kan skapa din tavelvägg för att verkligen se hur alla dina val funkar ihop. När du känner dig nöjd så är det bara att lägga din beställning.

Hur enkelt och smidigt som helst! Den funktionen kommer att komma väl till användning när det är dags för oss att ta tag i vardagsrummet.

25 % hos Desenio med min kod

Om du är sugen att uppdatera väggarna där hemma, så får du just nu 25 % hos Desenio med koden annikaXdesenio. Koden gäller 6-8 november och på allt från Desenio utom ramar och handpicked-/collaboration posters.

Leverans inom 1-3 dagar och fri frakt över 199 kr.

Besök gärna Desenios utbud av kökstavlor och se vad som passar dig och din stil. Dom har som sagt många olika stilar och garanterat något för alla.

Hur ser det ut på väggarna hemma hos dig i ditt kök? Hade det inte varit härligt med ett gäng med ägg på väggen eller varför inte en perfekt avokado?

 

 

Följ mig på Instagram för daglig inspiration till god och enkel mat 
Gilla mig på Facebook för att fylla flödet med recepttips
Prenumerera på min youtube-kanal för mina enkla filmrecept
Följ mig på Bloglovin’ för att spara recept och inte missa nya inlägg

snygga väggar i köket desenio

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply