0 In Annika tipsar

Tips! 20 % på produkterna från Vita Prana

samarbete bodystore

Jag har tappat räkningen för hur många gånger jag har tipsat om produkterna från Vita Prana, Bodystores egna märke med ekologiska produkter. Har du testat någon av produkterna? Vilken eller vilka? Gillade du dem?

Till och med midnatt så får du 20 % på hela utbudet från VitaPrana. Så perfekt tillfälle att antingen fylla på skafferiet eller testa något nytt som du är nyfiken på. Här nedanför hittar du länk till ett inlägg där jag tipsar om min 10 favoriter från Vita Prana. Läs gärna det för lite inspiration och tips.

Min stora s t o r a favorit är deras mandelsmör som är galet gott.

vitaprana

Läs mer:

>> 10 favoriter från Vita Prana

KLICKA HÄR FÖR ATT BESÖKA BODYSTORE >>>

 

clean eating by annika

 

 

Följ mig på Instagram för daglig inspiration till god och enkel mat 
Gilla mig på Facebook för att fylla flödet med recepttips
Prenumerera på min youtube-kanal för mina enkla filmrecept
Följ mig på Bloglovin’ för att spara recept och inte missa nya inlägg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply