0 In Personligt

Tisdagstankar

God morgon!

Först, tack alla ni som önskade mig lycka till på tentan igår, både här på bloggen och på insta. Så snälla ni är! Jag hoppas verkligen att jag klarade den. Det är flera frågor som jag vet att jag missade på men hoppas ändå att det räcker så att jag får ett G. Har ingen lust att sätta mig och plugga på igen för en ev omtenta….

Jag är ganska kluven inför det här med studierna just nu. Jag pluggar ju för att utöka min lärarbehörighet så att jag får undervisa och sätta betyg även i svenska men jag är ju precis i startgroparna att starta mitt egna företag kring mitt varumärke Clean Eating by Annika och försöker lägga så mycket tid jag bara kan på det. Jag är ju inbokad på föreläsningar som jag håller på att skissa på, ev kommer jag att hålla kvällskurser till våren och jag har miljoner andra tankar och trådar som jag försöker forma fram. Igår anmälde jag mig dessutom till kostrådgivarutbildningen inom paleo och lågkolhydratskost i Göteborg i februari nästa år. Allt det här är så klart jäkligt kul och även om jag är intresserad av det jag läser också, så kanske ni förstår att mitt intresse främst ligger hos mitt egna varumärke.

Idag är en grå dag här på västkusten och dags för nästa delkurs på universitet så ska in till stan för introduktion och sen direkt till föräldraråd på barnens förskola. Full-späckad dag alltså men en träningspass ska klämmas in också är tanken.

Innan jag drar till stan så tänkte jag få plockar ner lite äpplen från vårt träd ute i trädgården och koka lite mos och annat gott. Vad är ert favoritrecept med äpple?

Hoppas ni får en fin tisdag så hörs vi snart igen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply