4 In Personligt

Tentaångest

God morgon på er!

Den här morgonen känner jag att jag behöver kaffe mer än någonsin för idag är det dags för tenta och upp till bevis att visa vad man kan. Litteratur från antiken till renässansen är det som gäller och på tentan kommer allt från Homeros till Vergilius och till Dante. Wish me luck!

Hoppas er helg har varit bra! Min har så klart bestått av en del plugg men inte bara så klart. I fredags träffades jag och några vänner och åt gott och hade supermysigt. I lördags fick stora killen på 5 år hänga med mig till gymmet och han tyckte lekrummet var superkul och vill nu hänga med varje gång jag ska träna :) jag gillar verkligen att gymmen idag underlättar för föräldrar att gå och träna genom att ha barnrum, barnpassning osv. Där jag tränar så får man t o m ha med barnvagnen med bebis i inne i gymmet. Visserligen gäller det på dagtid när det inte är så mycket folk men ändå – grymt!

Det är kul att intresset har varit så stort för mitt lilla ”kom-i-form”-projekt och vi är ett härligt gäng som drar igång idag och kommer följas åt här på bloggen på måndagar. Håll utkik lite senare idag så kommer mer info för er som vill hänga på det.

Ha en härlig måndag så hörs vi senare!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mona
  2 november, 2015 at 08:41

  Lycka till på tentan!

  • Reply
   admin
   2 november, 2015 at 10:21

   Tack!! :)

 • Reply
  Cissi
  2 november, 2015 at 17:30

  Hoppas tentan gick bra.

  • Reply
   admin
   3 november, 2015 at 08:10

   Tack :)

  Leave a Reply