0 In Annika i media

Världens bästa läsare!

Det har jag! Världens bästa läsare alltså ;)

Först så stort tack till alla ni som lägger någon minut på att lämna en lite kommentar efter att ni har läst. Kommenterandet har fått sig ett riktigt uppsving de senaste veckorna och det är så mycket roligare för mig att skriva när jag känner att jag har en mottagare lite mer på riktigt. Förstår ni hur jag menar? Det blir liksom mer dialog och samtal än att jag bara spottar ut en massa inlägg.

Så tack tack tack! Ni behöver absolut inte ha frågor (men om ni har så ska ni så klart ställa dem;)) för att skriva utan bara att ni gillade (eller inte gillade) inlägget eller tankar om vad ni vill läsa mer om mottages med glädje!

Igår fick jag se den här kommentaren från en av er där ute, i Katrin Zytomierskas kommentarfält på hennes blogg. Tack snälla underbara rara du!! Känner mig så hedrad att ha så fina läsare och ska verkligen göra allt jag kan för att fortsätta att skriva inlägg som jag tror kan intressera er.

IMG_2341.PNG

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply