Muffins med vinbär och fria från gluten, mjölk och vitt socker. Enkelt recept som passar perfekt till fikat. Jag hade röda vinbär i mina men bara fantasin sätter gränserna.

IMG_1889[1]

 

Vinbärmuffins, 12 st små

Du behöver:

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 180 grader varmluft eller 200 vanlig.
  2. Vispa ägg och sötning pösigt med elvisp.
  3. Blanda alla torra ingredienser i en bunke och rör sedan ner i äggen.
  4. Smält smöret och ha i mjölken.
  5. Blanda sedan ner i smeten.
  6. Fördela i 12 muffinsformar.
  7. Tryck försiktigt ner 4-5 bär per muffins.
  8. Grädda i ca 10-12 min eller tills de fått fin färg och är torra i mitten.

muffins

muffins

 

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *