0 In Sötsaker - recept

8 nyttiga julkakor och godsaker

Fikar du på några goda julkakor till första advent idag?

Nu går det fort och snart är julen här. Jag har fått flera frågor om recept på julkakor så därför har jag här samlat åtta av mina favoriter. Många goda julkakor att njuta av till adventsfikat. Är det något du saknar? Några julkakor som du önskar en lite mer nyttig variant av? Tips mig gärna i så fall i kommentarerna här nedanför.

I år så har jag annars tänkt att fokusera på recept på lite grönare julrecept. Igår gjorde jag till exempel en riktigt god paj med grönkål som kommer upp i nästa vecka.

mjuk pepparkaka glutenfri

nyttiga pepparkaksbollar

glutenfria lussekatter

8 nyttiga julkakor och godsaker

Nu önskar jag dig en fortsatt fin första advent och glöm inte att lämna en kommentar och tipsa mig om julrecept du önskar se en mer nyttig variant av.

annika malm

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply