2 In Personligt

Vinnaren av Annikas paleo-kök

Insåg att jag missat att berätta vem som vann Annika Sjöös härliga bok Annikas paleokök som jag tävlade ut i helgen. Intresset för tävlingen var stort och ni var många som hade riktigt bra motiveringar. Jag valde som vanligt ut mina favoriter och sen fick min man agera enväldig domare och utsåg vinnaren.

Vinnare blev….

Jeanette med sin motivering:

Vi har ätit enligt paleo sedan i juni detta året. På så vis upptäckte vi yngsta sonens allergier och han mår bättre nu än innan.
Under dessa månaderna har vi fått slåss för att försvara vårt val utav kost för nära och kära. Jag skulle helt enkelt vilja vinna boken för att ge bort den i julklapp till en av dem i våra familjer som har gjort mest motstånd. Jag tror på att sprida kunskap vidare!

Jag tror som du Jeanette, starkt på att föra kunskap vidare och att många fördomar grundar sig i just okunskap. Min erfarenhet är att många mjuknar och öppnar upp sig rejält när man berättar att folkkära och omtycka Annika Sjöö också äter så här och tror på den här kosten. Hoppas planen med klappen blir lyckad :)

Maila min din adress (cleaneatingbyannika@gmail.com) så skickar jag det vidare till Annika som skickar en bok till dig.

Innan jag går så måste jag bara visa upp den här julgranskulan. Visst är den härlig? Sedan min son föddes 2010 så har jag varje jul gett honom, och sen också lillasyster, varsin annorlunda julgranskula. Det är är årets variant.

jul julgranskula

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Jeanette
  4 januari, 2016 at 12:49

  Herregud! Helt missat! Mejlar dig direkt, tusen tack!
  /Jeanette

  • Reply
   admin
   4 januari, 2016 at 19:20

   Kul att du upptäckte det ;)

  Leave a Reply