0 In Clean Eating

10 GODA RECEPT MED KÅL

Kål är en fantastisk grönsak. Extremt näringsrik och kan varieras på så många sätt. Jag har läst att kål är en av de grönsaker som vi människor har ätit allra längst. Plus med kål i olika former är också att de går bra att odla här i Sverige och ger ganska mycket mat för en liten peng. Kål finns i så många olika former – grönkål, spenat, brysselkål, vitkål, rödkål, savoykål, broccoli, blomkål och så vidare. Vilken är din favorit?

Läs mer:

>> Kål och alla dess nyttigheter

Nyttig mat som både är billig och god – perfekt! Kål kommer i så många former och kan varieras till tusen så att man aldrig tröttnar. Funkar i allt från substitut för pasta (smörstekt strimlad vitkål) till gröna smoothies. Här nedanför hittar du 10 recept med kål som jag hoppas ska ge dig lite inspiration.

10 goda och nyttiga recept med kål

Om du testar något av recepten så dela gärna en kommentar och berätta vad du tyckte. Du hittar fält för kommentarer längst ner på sidan (scrolla ner). Syns det inte så klicka på rubriken till inlägget och scrolla ner igen. Eller berätta om dina egna favoriter att äta och tillaga kål. Alla era kommentarer gör mig så glad!

 

 

 

Gillar du bloggen? Missa då inte att följa mig i mina andra kanaler. Jag finns på bloglovin, instagram och Facebook. Du kan även anmäla dig till min email-lista och helt gratis ta del av unika erbjudande, rabatter, tips med mera. Du anmäler dig till mail-listan här.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply