0 In Sötsaker - recept

Chokladbollar 8 recept utan socker – clean eating

Chokladbollens dag idag. Någon mer än jag som har ett instagram-flöde som svämmar över av recept med chokladbollar? La ut en fråga på Facebook och instagram om ni ville ha recepten på mina chokladbollar, och det var det tydligt att ni ville. Så håll tillgodo och hoppas ni alla hittar något som faller er i smaken.

veganska chokladbollar med banan

Behöver vi verkligen chokladbollensdag?

Är egentligen emot såna här dagar som uppmuntrar till att äta mer socker för jag tycker att vi är tillräckligt bra på det utan att behöva särskilda dagar. Vi behöver liksom inte extra pepp och uppmuntran för att vi lider av sockerbrist…

Men chokladbollar råkar vara min favorit nr 1 bland godsaker. Men så klart föredrar jag mina sockerfria bollar. Få bakverk som är så enkla att göra mer hälsosamma som chokladbollar också. Därför hänger jag ändå på den här dagen och tar rollen som motvikt till allt socker-svullande.

Vad tycker du om dagar som dessa?

Chokladbollar – 8 recept utan socker

Här nedanför hittar du länkar till några av min recept på chokladbollar. Jag hoppas att ni alla ska hitta någon ni gillar. Perfekt att ta en liten stund att rulla ett gäng bollar med barnen inför helgen.

veganska chokladbollar med banan

raw food bollar med apelsin utan dadlar

clean eating by annika

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply