Här är receptet på en sås som är god till bland annat stekt torsk men också kanon på en variant av toast Skagen med kesoplättar som bröd istället för vanligt vitt bröd. Här hittar du receptet på kesoplättarna och här ett inlägg då jag gjort räkmacka på kesoplättar.
Skagenröra, ca 4 port
- 250 gr skalade räkor
- 1 dl majonnäs
- 1 dl crème fraiche
- 1-2 msk röd rom
- 2 msk hackad dill (färsk eller fryst)
- ev en skvätt citron
- salt och peppar
Blanda crème fraiche och majonnäs i en bunke. Ha sedan i hackad dill, rom och ev citron. Skär de skalade räkorna i mindre bitar och rör ner i röran. Smaka av med salt och peppar.
1 Comment
Sesampanerad torsk med skagensås | Clean Eating by Annika
30 augusti, 2015 at 13:49[…] med skagensåsen som du hittar receptet på här och valfri […]