0 In Smoothies & smoothie bowls

Smoothies utan mjölk och socker – receptsamling Clean Eating by Annika

Alla mina recept på smoothies samlade på ett och samma ställe. Jag kände att det var dags då det har blivit en del recept under åren. Det alla mina smoothies har gemensamt är att de är utan socker, fullproppade med näring och vitaminer samt galet goda så klart. En smoothie passar bra som både frukost och mellanmål.

Alla mina smoothies är som sagt, precis som alla mina recept, utan socker, gluten och andra konstiga grejer. Bara riktig mat som smakar gott och får dig. Goda smaker med massa vitaminer och mineraler som bonus. Många av recepten är även fria från mjölk. 

I listan här nedanför hittar du länkar till alla mina recept på smoothies och listan kommer att fyllas på allteftersom nya recept skapas. Efter respektive recept kan du även enkelt se vilka recept som passar bra för dig som äter lchf, paleo eller veganskt.

Håll till godo! Om du gör någon av mina smoothies och lägger upp en bild i sociala medier, så använd gärna min hashtag #cleaneatingbyannika. Jag tycker det är så kul att ta av det ni delar och jag repostar även bilder från min hashtag då och då på min instagram.

smoothiesamling clean eating by annika

smoothie avokadokärna

Receptsamling: clean eating smoothies

När vi ändå snackar smoothies så hittar du länkar här nedanför till inlägg som kan intressera.

vegetabiliskt proteinpulver smoothie

smoothie avokadokärna

Gillar du smoothies? Har du önskemål på framtida smoothierecept? Smaker eller ingredienser. Lämna en kommentar så ska jag försöka fixa det du vill ha.

Och om du gillade filmen ovanför – glöm inte att prenumerera på min youtube-kanal. Tack <3

clean eating by annika

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply