0 In Clean Eating

VITAMIN MANAGER – SKRÄDDARSYR DINA KOSTTILLSKOTT

Inlägg i samarbete med Vitamin Manager

Jag är som bekant en förespråkare av väl utvalda kosttillskott av hög kvalitet för att optimera hälsa.  Därför är jag så glad över det här samarbetet med Vitamin Manager och att jag kan erbjuda dig en fantastisk rabatt på deras tjänster.

Vilka är Vitamin Manager?

Vitamin Manager erbjuder individanpassade prenumerationer av vitaminer, oljor, mineraler, hälsoboosters och växtextrakt. Efter att du har besvara ett antal frågor så sätter Vitamin Manager ihop den ultimata kombinationen av tillskott just för dig. Självklart kan du även sätta ihop din egen kombo om du vill. Sedan får du smidigt hem dina tillskott i brevlådan en månad i taget. Dina tillskott kommer i smarta dagsförpackningar. Tillskotten håller en mycket hög kvalitet.

Vilka är fördelarna med Vitamin Manager?

Fördelarna är många och här är några:

  • hög kvalitet
  • tidseffektivt (du slipper handla)
  • smidigt
  • individanpassat (så som det alltid ska vara då vi alla är unika med unika behov)
  • billigt (riktigt bra pris jämfört med att köpa en burk för varje tillskott du behöver)
  • du kan avsluta din prenumeration när som helst och det finns inga ”hemliga” avgifter eller villkor

Vilka tillskott tar jag och varför?

Jag valde att sätta ihop min egen kombo hos Vitamin Manager och följande tillskott finns i min dagsranson:

  • B-komplex – samlingsnamn på multivitamin med alla olika former av b-vitamin. Bra för personer som tränar och/eller stressar mycket och som vill optimera sin prestation.
  • Lakto Pro – goda bakterier för bra mag-tarm-flora. Tillskottet innehåller laktobaciller av hög kvalhet och som håller sig stabila i  rumstemperatur.
  • Omega 3 – vi mår alla gott av ett bra tillskott av omega 3 för att hålla bra balans till omega-6 som mer eller mindre alla av oss får i sig för mycket av idag. Vitamin Managers omega 3 kommer från hållbart fiske utan för Peru och Chile.
  • Magnesium pro – ett tillskott av riktigt bra kvalitet och har en helt unik formula på marknaden då den innehåller de finaste och mest biotillgängliga magnesiumkällorna som finns, Magnesium Lysinate och Magnesium Aspartat. Grymt tillskott för alla som tränar mycket då den bidrar till en bra nerv- och muskelfunktion.

Grymt bra erbjudande till dig

Genom mitt samarbete med Vitamin Manager kan jag erbjuda dig ett riktigt bra pris när du väljer att testa på Vitamin Managers fantastiska produkter. Med min kod cleaneating så får du din första månad med Vitamin Manager för 95 kr jämfört med ordinarie pris som är 195 kr. Du får alltså 100 kr rabatt på din första månad vilket betyder en rabatt på över 50 %. Ett perfekt sätt att testa på denna grymma tjänst. 95 kr kostar en genomsnittlig burk med kosttillskott om du ska ha bra kvalitet så du får här en hel månads tillskott till priset av en enda burk. Därefter kan du när som helst avsluta din prenumeration och det finns inga krav på fler månader. Detta är ett erbjudande som jag verkligen rekommenderar dig att testa!

För att utnyttja erbjudandet ange koden cleaneating i din varukorg på VitaminManager.com.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply