banner annonslänk bodystore

Bodystore har i veckan lanserat sin helt nya websida. Har du varit inne och kollat? Jättefin tycker jag. Vet du om att jag har en egen mini-butik, eller egen sida hos Bodystore? Du hittar den via denna länk.

annika malm bodystore

Min mini-butik hos Bodystore

Jag har samarbetat med Bodystore i flera års tid nu och att få tipsa er om alla fina hälsoprodukter hos dem, är verkligen jättekul. För något år sedan fick jag även möjligheten att samla mina favoritprodukter på en och samma sida. Sidan är inte komplett, men de flesta av mina favoriter finns där. Är så smidigt att göra beställningar när allt finns på en och samma plats.

I min senaste beställning från Bodystore

På bilden ser du flera av mina favoriter som fanns i min senaste beställning. Länkarna tar dig direkt till rätt produkt hos Bodystore om du vill läsa mer om dem och/eller göra en egen beställning.

I min senaste beställning:

kaffe kollagen mct antiinflammatorisk
Mct-olja är gott att ha i kaffet tillsammans med kollagen.
kollagen tillskott
Kollagen som tillskott
yaconsirap antiinflammatorisk
signatur annika malm clean eating

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *