1 In Hälsosam livsstil - tips & inspiration

Min mini-butik hos Bodystore

banner annonslänk bodystore

Bodystore har i veckan lanserat sin helt nya websida. Har du varit inne och kollat? Jättefin tycker jag. Vet du om att jag har en egen mini-butik, eller egen sida hos Bodystore? Du hittar den via denna länk.

annika malm bodystore

Min mini-butik hos Bodystore

Jag har samarbetat med Bodystore i flera års tid nu och att få tipsa er om alla fina hälsoprodukter hos dem, är verkligen jättekul. För något år sedan fick jag även möjligheten att samla mina favoritprodukter på en och samma sida. Sidan är inte komplett, men de flesta av mina favoriter finns där. Är så smidigt att göra beställningar när allt finns på en och samma plats.

I min senaste beställning från Bodystore

På bilden ser du flera av mina favoriter som fanns i min senaste beställning. Länkarna tar dig direkt till rätt produkt hos Bodystore om du vill läsa mer om dem och/eller göra en egen beställning.

I min senaste beställning:

 • Björksocker – perfekt istället för strösocker i bakning. Läs gärna mer i mitt blogginlägg Björksocker (xylitol) – baka sött utan socker.
 • Chiafrö – ett enkelt sätt att få i mer vattenlösliga fiber som hjälper magen att fungera som den ska. Jag brukar ha chiafrö i min gröt, i bröd och även ibland i min vattenflaska.
 • Naturella nötter – gott sätt att få i dig hälsosamma fetter.
 • Raw kakao – raw kakao har behandlats mycket skonsammare än ”vanlig” kakao och har därför kvar mer näring.
 • Ekologiskt mandelsmör – min favorit nr 1 alla dagar i veckan. Detta nötsmör är så galet gott! Jag har på allt från gröten, fruktskålen, fröknäcket till i min smoothie.
 • Ekologiska hampafrö – små platta frön som är en bra källa till hälsosamma fetter och vegetabiliskt protein. Går bland annat att använda istället för havregryn i bakverk och over night oats.
 • Yacon-sirap – utöver björksocker är detta min andra favorit i bakning. En slags sirap som utvinns ut yaconroten. Lagom söt tycker jag och innehåller probiotika fiber. Mild mot blodsockret. Läs gärna mitt blogginlägg Yacon-sirap allt du behöver veta.
 • Ekologiskt havremjöl – perfekt i bakning.
 • Mct-olja – en olja med unika egensaker. Tas upp snabbt av kroppen och ger energi snabbare än andra fetter. Ger även ökat fokus. Läs gärna mitt inlägg Vad är mct-olja?.
 • Vassleprotein från Holistic – om du tål mjölk och vill ha ett bra protein att ta efter träning så är detta mitt tips. Baserat på svensk mjölk och helt utan socker, sötningsmedel och tillsatser. Finns i smakerna vanilj och choklad.
 • Kikärtor – måste alltid finnas hemma så att jag kan baka någon form av mina bönbröd.
 • Kollagen – ett slags protein som stärker hud, hår, naglar och leder. Läs gärna mer i mitt inlägg 5 anledningar att äta kollagen.
kaffe kollagen mct antiinflammatorisk
Mct-olja är gott att ha i kaffet tillsammans med kollagen.
kollagen tillskott
Kollagen som tillskott
yaconsirap antiinflammatorisk
signatur annika malm clean eating

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply