0 In Clean Eating/ Guider

VARFÖR MÅR DU BRA AV ATT ÄTA CLEAN? NY FILM PÅ YOUTUBE

Del 2 i min youtube-serie om på ämnet clean eating ligger nu uppe. Jag tror faktiskt att jag så smått börjar hitta rätta knycken med det här med film. Jag ska inte säga att jag känner mig helt bekväm framför kameran men inte fullt så obekväm som jag gjorde i början. Filmerna börjar ju bli några stycken också. Totalt 21 filmer ligger nu uppe. Du har väl varit inne på min kanal och kikat? Om inte så tycker jag du ska göra det på direkten. Om du väljer att klicka en tumme upp eller prenumerera så hade du gjort min dag. Tack snälla!

Nya filmen – Varför mår du bra av att äta clean?

Som utlovat så berättar jag idag om fördelarna med att äta clean. Varför jag valt att äta clean och varför jag tycker att du ska göra samma sak. Även denna film är kort (knappt 3 minuter) så ta och kika på den bums vettja! Du kan se filmen direkt här på bloggen om du vill genom att klicka på bilden här nedanför. Om du inte har sett del 1 än där jag berättar om grunderna inom kostfilosofin clean eating så hittar du den filmen direkt nedanför.

 

 

Jag hoppas du gillar filmerna och som sagt, det hade verkligen gjort mig jätteglad om du ville prenumerera på min kanal. Det är så klart helt gratis gör att du får en liten påminnelse om när jag laddat upp nytt. 

Ha en fortsatt fin onsdag så hörs vi snart igen!

clean eating by annika

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply