0 In Annika tipsar

Black week hos Bodystore – massvis med rabatter

banner annonslänk bodystore

Denna veckan är den så kallade Black week. En vecka med bra rabatter hos de flesta företag. Jag vet inte hur du känner, men jag kände att det gick överstyr förra året. Mobilen plingade som en tok av alla sms med ”bra deals” och mailboxen fylldes. Gjorde mig lite anti och smått illamående över hur vi konsumerar saker i vår del av världen.

Därför beslutade jag då att inför nästa år, det vill säga i år, enbart skulle tipsa om kampanjer som var riktigt riktigt bra och företag som har riktigt riktigt bra grejer. Jag har landat i att bara tipsa om ett företag under denna veckan. Och det är Bodystore, min samarbetspartner sedan år tillbaka.

Bodystore har ett brett utbud av hög kvalitet och denna vecka är ett bra tillfälle för oss att beställa hem saker vi ändå skulle ha och använder. Inga onödiga köp ”bara för att det är rabatt”.

baka glutenfritt mjöl
annika malm bodystore

Black week hos Bodystore

Det kommer att dyka upp olika erbjudanden på Bodystores hemsida under veckan, därför är det smart att gå in där en sväng varje dag och klicka sig in till deras kampanjer. De har utlovat bra kampanjer varje dag så jag kommer definitivt att besöka deras sida varje dag under veckan för att se vad som dyker upp.

Klicka här för att komma direkt till Bodystore.com.

Längre ner i detta inlägg har jag gjort en lista med produkter från Bodystore, som jag alltid har hemma och som jag rekommenderar. Jag har även listat några extra produkter som passar extra bra inför julbaket.

bodystore black week

Alla kampanjer hos Bodystore

Som du ser är listan lång på kampanjer som redan är aktiva. Det kommer som jag skrev här ovanför, komma nya kampanjer varje dag så glöm inte att gå in till Bodystores sida en stund varje dag.

bodystore-blackweek-2019

Mina favoriter som jag alltid har hemma

Mina ”måsten” till julbaket

jul utan socker nyttigt

Lästips

signatur annika malm clean eating

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply